0 CZK

www.trebic.news

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÝ MAGAZÍN

Zásady zpracování osobních údajů

1.
Základní ustanovení

  • I. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je František Jůza se sídlem Okružní 888/20, 674 01 Třebíč, IČ 127 19 901 (dále jen: "správce").
  • II. Kontaktní údaje správce jsou
    • adresa: František Jůza, okružní 888/20, 674 01  Třebíč,
    • e-mail: online@trebic.news ,
    • telefon: +420 732 163 928 .
  • III. Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/6792016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě.

2.
Zdroje a účel zpracování osobních údajů

  • I. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění vaší objednávky.
  • II. Správce zpracovává vaše identifikační a kontaktní údaje.
  • III. Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného zájmu, jehož cílem je plnění smlouvy.
  • IV. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • • plnění smlouvy mezi vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR.
  • V. Účelem zpracování osobních údajů je
    • • vyřízení vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.

3.
Doba uchovávání údajů

  • I. Správce uchovává osobní údaje• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů.
    • II. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže

    4.
    Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

    • I. Příjemci osobních údajů jsou osoby:
        • • podílející se na dodání zboží (služeb) a realizaci plateb na základě smlouvy,
        • • zajišťující služby provozování e-shopu (webové prezentace) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (webové prezentace).
    • II. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

    5.
    Vaše práva

    • I. Za podmínek stanovených v GDPR máte
      • • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
      • • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
      • • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
      • • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
      • • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • II. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno vaše právo na ochranu osobních údajů.

    6.
    Podmínky zabezpečení osobních údajů

    • I. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
    • II. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
    • III. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

    7. Závěrečná ustanovení

    • I. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
    • II. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň vám zašle novou verzi těchto podmínek na vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

    Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1. 6. 2018.

    KNIHY

    STAROSTA JOSEF VANĚK

    Knížka autorky Sabiny Lászlové, studentky druhého ročníku Gymnázia Třebíč, shrnuje život starosty…

    skladem

    STAROSTA JOSEF VANĚK
    Cena:
    130 CZK

    Do košíku

    ANTONÍN KALINA

    Svět zná jména Nicholase Wintona či Oskara Schindlera, příběhy jejich nesmazatelného podílu na…

    skladem

    ANTONÍN KALINA
    Cena:
    120 CZK

    Do košíku

    POVÍDÁNÍ

    Knížka Povídání vyšla v roce 2015 v den sedmnáctých autorčiných narozenin a nabízí rozhovory vedené…

    skladem

    POVÍDÁNÍ
    Cena:
    80 CZK

    Do košíku

    TŘEBÍČSKO

    NAVŠTIVTE ELEKTRÁRNU

    Navštivte elektrárnu

    JE Dukovany nabízí veřejnosti mimořádné exkurze k prohlídkám svého provozu. Exkurze se budou konat každou sobotu do konce února...

    Více

    VÁNOČNÍ DÁREK

    Vánoční dárek

    Vánoční dárek obdrželi občané Hvězdoňovic na Vysočině už v polovině prosince, kdy jim byla předána nová autobusová zastávka...

    Více →

    ŽIVÝ BETLÉM Z KOUTŮ

    Živý betlém z Koutů

    Zatímco vystoupení Taneční skupiny Motus nebo tradiční zabijačka, jesličky naproti hospodě či pravé potahové sáně  jsou už v Borovině očekávány...

    Více →

    NÁŠ VÝBĚR

    NÁŠ VÝBĚR
    255_1.jpg
    NÁŠ VÝBĚR
    NÁŠ VÝBĚR

    REKLAMA

    REKLAMA
    REKLAMA
    REKLAMA
    NÁŠ VÝBĚR

    TISKOVÉ ZPRÁVY

    • Pytlík. Brouk Pytlík...

      18. 1. 2020

      V Muzeu Vysočiny Jihlava je aktuálně k vidění poutavá přírodovědná výstava s názvem Po stopách brouka Pytlíka...

    • Spoj se vrátí

      10. 1. 2020

      Rozhodnutí padlo tento týden, po dlouhých a náročných jednáních vedení města Třebíče s představiteli Kraje Vysočina...

    • Aktuality Městské policie

      9. 1. 2020

      Ve středu 8. ledna ráno přijali strážníci informaci o tom, že na ul. Zdislavina leží žena, která má rozepnutý oděv a je celá bledá...

    • Zemřít důstojně

      9. 1. 2020

      Hospic pod Oblastní charitou Třebíč se již mnoho let stará o vážně nemocné a pomáhá plnit rodinám pacientovo největší přání, aby o ně bylo pečováno doma...

    archiv