www.trebic.news

kulturní a společenský magazín

Bruslení na Třebíčské Hvězdě startuje

V pátek 8. prosince v 8:00 hodin se otevře další sezóna bruslení pro veřejnost na umělé ledové ploše ve sportovním areálu Na Hvězdě v Třebíči. K dispozici pak bude každý den v rozepsaných blocích, jejichž přehled najdou zájemci na webové stránce areálu www.na-hvezde.cz/rezervace/.

Ceny stejné jako loni

Ceny zůstaly stejné jako loni. Jeden blok bruslení pro veřejnost vyjde na 70 Kč. Při zakoupení permanentky na 10 bloků bruslení vyjde každý jen na 50 Kč. Ledovou plochu o rozměrech 20 x 40 metrů si můžete také pronajmout jen pro sebe za 2 500 Kč na hodinu. Tuto možnost si oblíbily především skupiny kamarádů, kteří si chodí zahrát hokej, a firmy pro bruslení svých zaměstnanců. Klub dokáže reagovat i na zvláštní poptávky pronájmu mimo běžný rozpis bruslení. Speciální zvýhodněná nabídka je opět k dispozici pro školy. Těm jsou vyhrazené dlouhé bloky ve všední dny dopoledne, kdy platí cena 30 Kč za osobu nebo 900 Kč za hodinu pronájmu celého kluziště.

„Ledová plocha každoročně láká také náhodné návštěvníky Třebíče. I na ty jsme připraveni a máme pro ně k dispozici brusle ve všech velikostech, které si můžou zapůjčit za symbolickou stokorunu na jeden blok bruslení a vratnou kauci 300 Kč.“ Říká Jan Urbánek, předseda baseballového klubu Třebíč Nuclears. „Ojedinělou atmosféru venkovního bruslení dotváří i možnost občerstvení přímo u ledové plochy. Vůně vánočního punče už neodmyslitelně patří k příjemnému času strávenému v areálu. Zvláštní kouzlo pak nabízí večerní bruslení pod umělým osvětlením.“ Doplňuje Urbánek informace k provozu oblíbené ledové plochy.

Robert Vávra, Třebíč Nuclears

Foto: Jan Gregor

BRUSLENÍ.jpg

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

    Napište první komentář!